Peter Lusse als sprekerscoach

Het ultieme maatwerk
Erfelijk belast
Kind van twee enorme schoolmeestersfamilies; zoiets gaat toch in je DNA zitten. Behalve een door de wol geverfd spreker ben ik ook een ervaren coach, docent en trainer. Een kunst die ik uitgebreid heb mogen afkijken bij meerdere doorgewinterde trainers.

Ik verzorg alle mogelijke soorten sollicitatie-, pitch-, schrijf- en presentatie- en spreekvaardigheidstrainingen. Altijd op maat te leveren. Wat is jouw behoefte? Dan gaan we ons daar op richten.

Wat is je punt?
En wat werkt er wel of niet lekker?
Ik ben in staat om snel zowel de kern als een zwakke plek in zowel je verhaal als je wijze van presenteren te lokaliseren. En vervolgens natuurlijk met ter zake doende suggesties te komen.
En vanuit mijn theaterervaring kan ik direct aan je lichaamstaal zien waar een, vaak kleine, verandering jouw effectiviteit als spreker kan vergroten.

Effectiviteit?
Daar draait het om!
Indruk maken, een “briljant spreker” zijn, mensen laten lachen… Allemaal leuk, maar het gaat om het overbrengen van je boodschap. En om de veranderingen die je daar mee wilt bereiken. Dáár zijn de workshops op gericht.

Kortom
Ik vind dit leuk!
Doelgericht coachen, daar haal ik mijn voldoening uit. Een individuele aanpak voor de specifieke hobbels op jouw weg. Kan ook niet anders: geen twee sprekers zijn hetzelfde, iedereen komt andere dingen tegen en dus is het begeleiden van sprekers per definitie 100% maatwerk.

Peter is trainer in het netwerk van projectmanagement-training.nl

Filmpje kijken? Carrièrebeurs in de RAI, 2014

Foto: Roy Beusker